Nieuws

Mavala Aqua Plus lijn:

Een goed gehydrateerde huid is de basis voor een gezonde huid. De huid voelt weer comfortabel en soepel aan. Zeker tijdens zonnige dagen wordt de huid beschermd dankzij de sterkere huidbarrière en kan de huid beter tegen slechte invloeden van buitenaf. De nieuwe Aqua Plus lijn van Mavala bestaat uit:                                                    

Aqua Plus Multi-Mosturizing Intensive Serum Dit serum wordt snel opgenomen door de huid en bevat de hoogste concentratie van hyaluronic acid van de gehele serie. De formule dringt door tot in de kern van de cellen. Het kan ook worden aangebracht op de gevoelige plekjes rondom de ogen en lippen. Reukloos en vrij van parabenen.

* Aqua Plus Multi-Moisturizing Featherlight Cream Deze crème met haar frisse en lichte structuur zorgt voor een non-stop 24-uur bevochtiging tot in de kern van alle cellen. De huid wordt blijvend bevochtigd, gekalmeerd en beschermd. Vrij van parabenen.

* Aqua Plus Multi-Moisturizing Sleeping Mask Dit masker is voorzien van een langdurige hydratatie gedurende de gehele nacht. Zijdezacht en licht filmvormend, versterkt het de voordelen van haar actieve ingrediënten en laat de huid tegelijkertijd goed ademen. De huid ontwaakt geheel aangevuld, gehydrateerd en soepel. Nacht na nacht wordt de huidbarrière beter bestand tegen de dagelijkse stress. Vrij van parabenen.

Deze producten zijn nu verkrijgbaar bij Health & Beauty Salon Louise Grijsen.

 

SkinImprover Repair System

SkinImprover Repair System heeft hét antwoord op elke huidbehoefte doordat u zelf samen met uw welnesstherapeute de samenstelling kunt bepalen. Het bijzondere aan dit systeem is dat, of het nu gaat om een actieve acne huid, een zeer gevoelige huid, een ondervoede huid of een slecht verzorgde huid, de combinatie van de concentraten een perfecte verbetering geeft. Improvement Repair System bestaat uit 6 verschillende serumconcentraten, oxygen, sensi, purifying, lightening, anti-age en filler.

 

Beautea huidverzorging:
Beautea kun je voelen, ruiken en proeven! Om een totaalbeleving te bieden, bestaat de lijn uit een combinatie van beautyproducten en thee.
De verzorgingsproducten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, uniek door de toevoeging van witte thee-extract.
Ze kunnen los gekocht worden of als onderdeel van een mood. Er zijn 6 verschillende soorten moods: Comfort me, Dazzle me, Refresh me, Energize me, Relax me en Spoil me. De theeën in deze moods hebben ieder hun eigen speciale geur.
Er zijn 4 verschillende behandelingen: 2 gezichtsbehandelingen; Relax me 25 min. en Spoil me 55 min.
Laat de wereld maar even wachten....